Hi there
It seems you are visiting this website from the United States. Would you like to navigate to the United States' website instead?
Philips HearLink BTE PP hoortoestellen naast een smartphone met de Philips HearLink app open.

Verbind met Philips HearLink

Gemakkelijker met de HearLink app

Met de Philips HearLink app kunt u gemakkelijk en discreet uw Philips HearLink hoortoestellen bedienen. Uw smartphone wordt een afstandsbediening om luisterprogramma's aan te passen, het volume te veranderen, uw hoortoestellen te dempen en de streamingopties te activeren.

[div style="width:100%; height:0; position: relative; padding-bottom:56.25%"][iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/50047478.ihtml/player.html?token=ebf01bb60d9cf2bf2a839ef6a25630db&source=embed&photo%5fid=68115689" style="width:100%; height:100%; position: absolute; top: 0; left: 0;" frameborder="0" border="0" scrolling="no" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1" allowfullscreen="1" allow="autoplay; fullscreen"][/iframe][/div]
Vraagteken – hier kun je veelgestelde vragen over uw Philips HearLink hoortoestellen vinden.

Veelgestelde vragen over connectiviteit

Heb je hulp nodig met het verbinden van je hoortoestellen met de app of andere accessoires?

Overzicht van alle Philips HearLink achter-het-oor hoortoestellen.

Philips HearLink achter-het-oor uitvoeringen zijn Made for iPhone®, iPad® en iPod touch® hoortoestellen en zijn compatibel met Android apparaten*.

Connectiviteitsaccessoires

Vrouw telefoneert en helpt een klant met haar hoortoestellen.

Neem contact met ons op

Als je meer informatie nodig hebt over hoe je jouw hoortoestellen kunt verbinden met de wereld of als je verdere vragen heeft over onze producten, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag.